hírek

Clubok hírei

Események kategória hírei

Te szedd Gödöllőn! 2024. április 27. 17:00 Te szedd Gödöllőn!
Rotary Club Gödöllő

A TeSzedd mozgalom keretében a Fenyőliget ovisaival, a vízipólós srácokkal és más résztvevőkkel együtt a mai napon szemétszedési akciót tartottunk a Rotary Club Gödöllő csapatával. Pár óra alatt 32 zsákot töltöttünk meg! ????Jó érzés volt látni a gyerekek lelkesedését! Köszönjük mindenkinek a részvételt!

bővebben ...
200 db cipősdoboz és sok más ajándék lelt boldog gazdára karácsony előtt 2023. december 22. 12:00 200 db cipősdoboz és sok más ajándék lelt boldog gazdára karácsony előtt
Rotary Club Budapest-Center

Az idei Rotary év elején ambiciózus célt tűztünk ki: a korábbi év 100 db cipősdobozainak megduplázását, azaz 200 hátrányos helyzetű diák megajándékozását immár három iskolában. A kezdeményezésünk nem csupán az ajándékozásáról szólt, hanem egy közösségi összefogásról is, amely magában foglalta a klubtagok, családtagok, nagylelkű vállalatok és további Rotary/Rotaract klubok erejének egyesítését.

bővebben ...
A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk. 2023. december 18. 09:00 A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk.
Rotary Club Mosonmagyaróvár

A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk. Ahol a szükség, ott a segítség... ❤️ Nehéz helyzetű családoknak tudjuk idén is szebbé tenni az ünnepeket Novics Bernadett az intézmény vezetője hálás szívvel méltatta munkánkat és mondott köszönetet az adományok átadása alkalmával. György Budaházy elnökünk elkötelezettségünkről és hosszú távú segítő szándékunkról biztosította az intézményt.

bővebben ...
Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek 2023. december 09. 16:00 Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek
Rotary Club Mosonmagyaróvár

Jótékonysági adventi hétvégék Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek a Templom téren. A befolyt összeggel ezúttal hátrányos helyzetű gyermekek kulturális programjait támogatják majd. See less

bővebben ...
dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére 2023. november 25. 21:00 dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére
Rotary Club Mosonmagyaróvár

A Rotary Club Mosonmagyaróvár november 25-i jótékonysági bálján dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére szociális érzékenységgel, a rászorulók érdekében több évtizeden át végtelen empátiával végzett jótékonysági munkája elismeréseként. Elnök úr a mai napon a Városházán aláírta a Városi Krónikát.

bővebben ...
Új klubhelyszín 2023. szeptember 29. 16:00 Új klubhelyszín
Rotary Club Budapest-Akadémia

Kedves barátaink,partnereink ! Tisztelt érdeklődők ! A Rotary Club Budapest-Akadémia tagsága döntésének értelmében áthelyezzük klubszékhelyünket a Hotel Mercure Corona Budapest/Winestone étterem-be(1053,Budapest, Kecskeméti u.14. Kálvin tér mellett),kedd esténként főleg itt találtok meg majd minket, ha pedig valahol máshol lesz a klubülés/rendezvény, arról az eseménymeghívókban/leírásokban természetesen mindig tájékoztatást fogunk adni.

bővebben ...

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

rotary.hu portál

Adószámunk:
18112917-2-13
Számlaszám:
MKB HUF számlaszám: 10300002 10515316 49020016

cím: 2000 Szentendre,
Sztaravodai út Pf. 63.