hírek

Clubok hírei

Legfrissebb hírek

2024. február 25. 18:00
Rotary Club Gödöllő

Rendkívűl jó hangulatú és sikeres volt a tegnap esti borkóstoló, amelyet a Rotary Club Gödöllő és a Borháló Gödöllő közösen szervezett.???????? A rendezvény célja az volt, hogy pénzadományt gyűjtsünk a Rotary Ifjú Zseni programunkhoz, amelynek célja, hogy rászoruló tehetséges fiatalokat támogassunk. A programunk fővédnöke Gémesi Csanád, aki személyesen részt vett az eseményen.

bővebben ...
Sakkverseny és sakkszimultán lesz Szegeden különleges helyszínen, egy jó cél érdekében! 2024. január 08. 14:00 Sakkverseny és sakkszimultán lesz Szegeden különleges helyszínen, egy jó cél érdekében!
Rotary Club Szeged-Dóm

A Rotary Club Szeged Dóm egyik fontos célja a kisgyermekek támogatása. Mindig jó érzés, ha a küldetéseinkre úgy gyűjthetünk adományokat, hogy hogy közben élményt is adunk azoknak, aki jótékonykodnak: tökéletes példa erre például a Rotary Kacsaverseny is - árulta el a klub elnöke, Ződi-Sipos Mária. A január 20-án megrendezésre kerülő legújabb, formabontó rendezvényüket, a Jótékonysági Sakkversenyt és akkszimultánt is hasonlóan élményszerű eseményként hirdették meg.

bővebben ...
A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk. 2023. december 18. 09:00 A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk.
Rotary Club Mosonmagyaróvár

A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk. Ahol a szükség, ott a segítség... ❤️ Nehéz helyzetű családoknak tudjuk idén is szebbé tenni az ünnepeket Novics Bernadett az intézmény vezetője hálás szívvel méltatta munkánkat és mondott köszönetet az adományok átadása alkalmával. György Budaházy elnökünk elkötelezettségünkről és hosszú távú segítő szándékunkról biztosította az intézményt.

bővebben ...
Dr. Budaházy György elnökünk, és Fekete András kincstárnokunk személyesen 2023. december 13. 09:00 Dr. Budaházy György elnökünk, és Fekete András kincstárnokunk személyesen
Rotary Club Mosonmagyaróvár

Ágnes Szukhentrunk doktornő a Mosoni Gyermek-rendelőben nap mint nap találkozik rászorulókkal, nehéz helyzetben lévőkkel - így nem véletlen hogy évek óta együttműködünk az Adventi időszakban. György Budaházy elnökünk, és András Fekete kincstárnokunk személyesen "helyettesítették" a Mikulást. Az idei évben ismét 10 család ünnepét tudjuk szebbé tenni. Mindenhova nem érünk oda... de ahol tudunk; segítünk! ❤️

bővebben ...
Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek 2023. december 09. 16:00 Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek
Rotary Club Mosonmagyaróvár

Jótékonysági adventi hétvégék Harmadik alkalommal fogott össze idén a Lions Club Mosonmagyaróvár, a Rotary Club Mosonmagyaróvár és a Magyaróvári Katolikus Karitász, hogy az adventi hétvégéken jótékonysági gyűjtést szervezzenek a Templom téren. A befolyt összeggel ezúttal hátrányos helyzetű gyermekek kulturális programjait támogatják majd. See less

bővebben ...
dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére 2023. november 25. 21:00 dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére
Rotary Club Mosonmagyaróvár

A Rotary Club Mosonmagyaróvár november 25-i jótékonysági bálján dr. Árvay István polgármester polgármesteri elismerő oklevelet adott át a Club soros elnöke, dr. Budaházy György részére szociális érzékenységgel, a rászorulók érdekében több évtizeden át végtelen empátiával végzett jótékonysági munkája elismeréseként. Elnök úr a mai napon a Városházán aláírta a Városi Krónikát.

bővebben ...
Együttműködés = együtt működés 2023. november 04. 18:00 Együttműködés = együtt működés
Rotary Club Mosonmagyaróvár

Büszkék vagyunk arra, hogy a térség legjobb Egyesületeivel tudunk együttműködni; egyben köszönjük a Hvg Kiado Zrt. támogatását! @PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért ❤️Hagyomány és elkötelezettség❤️ "Köszönjük szépen dr. Budaházy Györgynek, a Rotary Club Mosonmagyaróvár elnökének, hogy közvetítésével csodás könyvek érkeztek a HVG kiadótól, immár másodszorra, egyesületünkhöz. A kiadványokat az Aktív Szigetköz gyermekszemmel fotópályázatunkon adjuk majd a díjazottaknak. Fotózásra fel gyerekek! Az aktivszigetkoz@gmail.com címre várjuk a fotókat!"

bővebben ...
„Gyerekeket szeretnénk támogatni, hisz még mi is gyerekek vagyunk” 2023. október 27. 09:00 „Gyerekeket szeretnénk támogatni, hisz még mi is gyerekek vagyunk”
Rotary Club Orosháza

Példaértékű, amit ezek a székácsos diákok véghez visznek. Önkéntes munkát vállalnak azért, hogy támogassák a helyi, nélkülöző családokat. Mindezt elhivatottságból, jó szívből teszik, azt mondják, idejükbe belefér, és – nem utolsósorban – jó érzéssel tölti el őket, ha tehetnek valamit a közjóért. Ők a helyi Interact Club tagjai, akik most új fiatalokat keresnek köreikbe.

bővebben ...

Hírek archívum:

KIP2

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

rotary.hu portál

Adószámunk:
18112917-2-13
Számlaszám:
MKB HUF számlaszám: 10300002 10515316 49020016

cím: 2000 Szentendre,
Sztaravodai út Pf. 63.