Rotary Foundation

Mi a Rotary Foundation?

A Rotary Foundation a Rotary International alapítványa, fő feladata az eszközök biztosítása a Rotary International részére a célkitűzések megvalósításában.

Kissé részletesebben megfogalmazva ezt a feladatot, „támogatni a Rotary International erőfeszítéseit a Rotary célok teljesítésében, a Rotary küldetésben a világméretű megértés és béke elérésében helyi, nemzeti és nemzetközi humanitárius, oktatási és kulturális programokon keresztül.”

Ezt a feladatot jól megtervezett, célorientált, ellenőrzött módon végzi a TRF, és hogy ez teljesülhessen, a Rotary minden szintjén – a klubokban, disztriktekben, a Rotary International-ben – szakképzett Rotary-tagok és szakemberek tevékenykednek.
Nem a nálunk megszokott értelemben működő alapítvány, ugyanis pl. nem közvetlen kifizetésekkel támogat egyes rászorulókat, programokat, hanem a Rotary Clubok tevékenységén keresztül, a Clubok programjainak támogatásával segít a célok megvalósításában.
Az Alapítvány nem nyereség központú vállalkozás, kizárólag Rotaristák és az Alapítvány barátainak – akik mindannyian hisznek egy jobb világban – önkéntes támogatása segíti.

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

rotary.hu portál

Adószámunk:
18112917-2-13
Számlaszám:
MKB HUF számlaszám: 10300002 10515316 49020016

cím: 2000 Szentendre,
Sztaravodai út Pf. 63.