hírek

Rotary District 1911 hírek

Rotary Club Szeged-Dóm

Kedves Barátaink!

 

Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy Kecskeméti Attila barátunk és klubtársunk az égi Rotarysták köréhez csatlakozott. Mosolyának és lendületének hiánya betölthetetlen űrt hagy életünkben, melyet sosem felejtünk el. Kecsa igazi rotarysta családban nőtt fel, kezdetben tagja volt a frissen alakult szegedi Rotaractnak, majd a Szeged Dóm Klubhoz csatlakozva hihetetlen friss erővel és új ötletekkel támogatta jótékonysági programjainkat. Számunkra örök emlék lesz, hogy megteremtette a "brunch" hagyományát, amellyel a Rotary a megszokott láncátadó rendezvényét is emberközelibbé tudta varázsolni számunkra. Attilára mindig lehetett számítani szervezésben és jelenlétben, valódi emberi részvételben és segítségben egyaránt. Neki köszönhetjük "A francia napok és újborünnep" felejthetetlen ízeit és pillanatait, ahogy az idei SZIN fesztivál rekordbevételét is. Attila mindenkit mosolyával velünk volt mindig, amikor kellett. Nincsenek szavaink.  Családja fájdalmában osztozunk, és ígérjük nekik, velük leszünk.

A Gyászmise 2023.11.24-én 11órakor a szegedi Dómban lesz. Utolsó földi útjára családja kíséri Attilát. Aki szeretné kifejezni együttérzését a gyászoló hozzátartozók számára azt a 12:30-kor kezdődő agapén teheti meg az altemplom Don Bosco termében.

 

Emlékét őrizzük!


Képgaléria

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

rotary.hu portál

Adószámunk:
18112917-2-13
Számlaszám:
MKB HUF számlaszám: 10300002 10515316 49020016

cím: 2000 Szentendre,
Sztaravodai út Pf. 63.