Merj nagyot álmodni! – Barátokkal megvalósíthatod!

Folyamatosan ez motoszkált a fejemben abban az eufórikus, nézőt-színészt megható pillanatban, amikor a Vígszínházban a Pál utcai fiúk előadás végén több mint ezer Rotarys és Rotary szimpatizáns felállva tapsolt. Én két dolgot ünnepeltem. A nagyszerű előadást és a nem kevésbé nagyszerű szervezést.

A Rotary Észak-Alföldi régió alkormányzójaként különösen örülök a két klubos projectnek. Két Rotary Klub, az RC Nyíregyháza és az RC Kisvárda közös projektben töltötte meg a Vígszínházat egy előadásra 2019. szeptember 29.-én, ezzel nem csak szép élményt szerezve a résztvevőknek, de komoly támogatást is jótékony céljaikhoz.

A Rotary Club Nyíregyháza a Talentum programját, tehetséges fiatalok támogatását szeretné megvalósítani. A Rotary Club Kisvárda a ”Tapintható Láthatatlan” dombormű térképet szeretné a vakok és gyengén látók számára Kisvárda főterén elkészíttetni.

Ez úton is, mindkét klub nevében köszönjük azt a támogatást, amellyel a jegyet vásárlók a két klub jószolgálati tevékenységét támogatta.

Pintérné Székely Erika
RC Kisvárda
alkormányzó