Rotary TÉKA a kecskeméti vasútállomáson

Következő projekt kezdete

12

nap

2

óra

3

perc

4

másodperc

Az immár több mint száztíz éve létező s aktívan cselekvő jószolgálati világszervezet, a Rotary International kötelékében 20 éve vesz részt önálló munkájával a ROTARY CLUB KECSKEMÉT.

A jubileumi elnöki évben most egy újabb, saját fejlesztésű közösségi programmal léptek színre: március 31-én délelőtt a klub néhány tagjának közreműködésével a kecskeméti vasútállomás várótermében felállított könyvespolcukat töltötték fel különféle olvasnivalóval.

A MÁV-START Zrt. Szeged Területi Igazgatóságának támogatásával, azzal együttműködésben több száz magyar és világirodalmi mű, szép- és könnyed irodalom, történelmi portrék, albumok, kalandregények, receptfüzetek várják az alkalmi olvasókat. Akik útravalóként választanak maguknak, bátran tehetik; szervezők remélik, hogy olvasás után visszakerül a mű vagy cserébe új könyv kerül viszonzásképp a polcra. A keresztségben ROTARY TÉKA nevet viselő olvasósarok a klubtagok, családjaik és szimpatizánsaik jóvoltából már eddig is több doboz tartalék-irodalom összegyűlt. A kínálat pótlása, cseréje és gondozása folyamatos lesz, amelyet szintén a közösség tagjai végeznek.

(Balról jobbra: Patocskai Gábor klubtitkár, Nagy-Batíz Ella és dr. Kriston Vízi József klubtagok, Varga Tibor ötlet- és projektgazda)